Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛάρισα: Πλημμυροπαθείς έκαψαν τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ έξω από την ΔΟΥ

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς έκαψαν τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ έξω από την ΔΟΥ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την ΔΟΥ Φιλιππούπολης, στην Λάρισα πραγματοποίησαν νωρίτερα το μεσημέρι οι επιτροπές πληγέντων υψώνοντας πανό, φωνάζοντας συνθήματα και καίγοντας τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ.

Συγκεκριμένα οι διαμαρτυρόμενοι υπό την υποστήριξη του εργατικού κέντρου Λάρισας  έκαναν λόγο για “εμπαιγμό και κοροϊδία”, ολοκληρώνοντας την δράση τους καίγοντας τα τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ που έφτασαν στα χέρια τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το larissanet.gr.

Πρόκειται για μια διαμαρτυρία η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι από τους πλημμυροπαθείς του Αγίου Θωμά, της Γιάννουλης και της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΟΥ ζητώντας την απαλλαγή τους από τον ΕΝΦΙΑ, όπως και την καταβολή των αποζημιώσεων που επτά μήνες μετά, κάνοντας λόγο πως επτά μήνες μετά “ακούγονται μόνο ως υποσχέσεις”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λάρισας, κ. Γιάννης Σκόκας, έκανε λόγο για “εμπαιγμό και κοροϊδία από την κυβέρνηση προς τους πλημμυροπαθείς με τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ”. Προσθέτοντας ακόμα ότι η πολιτεία δεν έχει καταβάλει ακόμα τις αποζημιώσεις, τη στιγμή που οι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους ταλαιπωρούνται από την γραφειοκρατία του κράτους. Αντίστοιχα η κα Λίτσα Γούναρη, πλημμυροπαθής κάτοικος του Αγίου Θωμά, ανέφερε ότι “ακόμα δεν έχουμε μπει στα σπίτια μας κι αυτοί που έχουν καταφέρει να επιστρέψουν ζουν με τεράστιες δυσκολίες. Εδώ κι επτά μήνες δεν έχουν καταβληθεί τα ποσά της αποζημίωσης από το κράτος κι έρχονται τα χαρτιά από τον ΕΝΦΙΑ. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μπει στα σπίτια τους και μόλις μπει το κλειδί στην πόρτα θα κληθούν να πληρώσουν για να τα επισκευάσουν, αλλά και λογαριασμούς”.

Πηγή:larissanet.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα