Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛάρισα: Μαχαίρωμα και ξύλο στο πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου

Λάρισα: Μαχαίρωμα και ξύλο στο πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου

Λυτούς και δεμένους έχει βάλει η Αστυνομία για τον εντοπισμό μιας ομάδας πέντε ή έξι ανδρών, οι οποίοι προκάλεσαν αιματηρό επεισόδιο στον χώρο στάθμευσης ενός νυχτερινού κέντρου στο Συκούριο της Λάρισας, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το άγριο περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν δύο παρέες που διασκέδαζαν στο ίδιο κέντρο βγήκαν από αυτό για να μπουν στα αυτοκίνητά τους, τα οποία είχαν παρκάρει στο πάρκινγκ. Ξαφνικά, ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί και οι επιβάτες του ενός οχήματος επιτέθηκαν σε αυτούς του άλλου. Μάλιστα, ένας από αυτούς τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα έναν 29χρονο, ενώ ένας άλλος γρονθοκόπησε στο πρόσωπο έναν 26χρονο.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για την επίθεση εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και διερευνούν τα κίνητρά τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα