Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛάρισα: Επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης “Ντουγρού” – Οκτώ προσαγωγές (φωτο & video)

Λάρισα: Επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης “Ντουγρού” – Οκτώ προσαγωγές (φωτο & video)

Εικόνες… αποκάλυψης άφησε πίσω της η αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης «Ντουγρού» επί της οδού Τζαβέλα, στο κέντρο της Λάρισας το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την είσοδο των αστυνομικών και την προσαγωγή συνολικά οκτώ ατόμων, έξι αντρών και δύο γυναικών που βρίσκονταν εκτός του κατειλημμένου κτηρίου. Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα παρουσία εισαγγελέα, με τους αστυνομικούς με ισχυρές δυνάμεις να αποκλείουν την ευρύτερη περιοχή και να αιφνιδιάζουν τους καταληψίες.

Ακολούθησε ένταση με άτομα εντός του κτηρίου να πετούν διάφορα αντικείμενα στους ένστολους, από μπουκάλια, πέτρες, μέχρι τραπέζια και καρέκλες. Η αστυνομία απάντησε πετώντας νερό υπό πίεση, με το ειδικό όχημα που συνέδραμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.

Μικροένταση προκλήθηκε μεταξύ αστυνομίας και μικρής ομάδας ατόμων που έσπευσαν στο σημείο ως «αλληλέγγυοι» στους καταληψίες, χωρίς ωστόσο να λάβει έκταση.

Μετά από περίπου δύο ώρες, γύρω στις 8.30 οι αστυνομικοί μπήκαν στον χώρο και εκκένωσαν την κατάληψη. Στο σημείο της επιχείρησης βρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Αγάπιος Χαρακόπουλος.

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα