Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚύκλος ακαδημιών γονέων στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Κύκλος ακαδημιών γονέων στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Κύκλο ακαδημιών γονέων “Από το Α έως το Ω” συνδιοργανώνουν ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και το Ελληνικό διαδημοτικό δίκτυο υγιών πόλεων Π.Ο.Υ..

Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται για ένατη συνεχή χρονιά από τη μονάδα εφηβικής υγείας της Β’ παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημίου Αθηνών νοσοκομείου παίδων “Π & Α Κυριακού”. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από 4 μέχρι 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Ιανουάριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 θα υλοποιηθεί η 2η διαδραστική συνάντηση με θέμα, ψηφιακή ζωή και influencing τη οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στο παρακάτω link: https://6p1cf.r.a.d.sendibm1.com/mk/cl/f/sh/OycZvHuFo1kTdAIiRWnJgbUR/0Oa2okglG3l0 . Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο info@eddyppy.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα