Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚόντεψε να τον σκοτώσει επειδή ζήτησε τον μισθό του

Κόντεψε να τον σκοτώσει επειδή ζήτησε τον μισθό του

Μόνο θυμό προκαλεί περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Κισσάμου, στα Χανιά της Κρήτης, όταν ένας αλλοδαπός εργάτης κατήγγειλε στην αστυνομία τον ημεδαπό εργοδότη του, όχι μόνο γιατί δεν του κατέβαλλε τα χρήματα που του όφειλε, αλλά κόντεψε να τον σκοτώσει, χτυπώντας τον με αλυσίδα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εργάτης ζήτησε τα οφειλόμενα από τον εργοδότη του, εισπράττοντας όμως -κατ’ επανάληψη- την άρνησή του. Ο άτυχος εργάτης κατέληξε με ράμματα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, καθώς ο εργοδότης του άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα του. Ο άτυχος άνδρας κατάφερε να του ξεφύγει και έτρεξε στην αστυνομία, όμως πηγαίνοντας στον δρόμο ο εργοδότης τον εντόπισε στο δρόμο και κρατώντας – όπως καταγγέλλει ο εργάτης – μια αλυσίδα άρχισε να τον χτυπά.

 

Όταν οι αστυνομικοί τον αντίκρισαν μέσα στα αίματα, τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο δράστης αναζητήθηκε και τελικά συνελήφθη, με την υπόθεση να παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα