Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚρατούμενος με κορονοϊό και πνευμονία έβγαλε τις χειροπέδες και έγινε δραπέτης για...

Κρατούμενος με κορονοϊό και πνευμονία έβγαλε τις χειροπέδες και έγινε δραπέτης για δύο μέρες

Συνελήφθη λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι ο Αλβανός δραπέτης ο οποίος το είχε “σκάσει” από το νοσοκομειο

της Ρόδου όπου και νοσηλευόταν. Ο δραπέτης που κυκλοφορούσε πέριξ του νοσηλευτικού ιδρύματος, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς οι οποίοι τον αναζητούσαν, συνελήφθη και σε λίγο θα προσαχθεί για τα περαιτέρω στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Υπενθυμιζεται ότι είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι αστυνομικοί της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 31χρονου, κρατούμενου στις δικαστικές φυλακές Χανίων, που μεταφέρθηκε στη Ρόδο με τακτική μεταγωγή για να δικαστεί την περασμένη Παρασκευή ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου. Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δραπέτευσε από την κλινική Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ενώ νοσηλευόταν σιδηροδέσμιος με βαριά πνευμονία!

Ο τρόφιμος των φυλακών Χανίων, που δήλωνε παλιατζής, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές σε υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων και όπως όλα δείχνουν, κατόρθωσε να αφαιρέσει τις χειροπέδες που φορούσε (έχει λεπτά χέρια) οι οποίες βρέθηκαν στο κρεβάτι της κλινικής και να διαφύγει από την φυλασσόμενη από αστυνομικούς είσοδο! Σύμφωνα με το dimokratiki.gr από την Τρίτη το πρωί σχηματίζεται δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί και Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο 31χρονος, φέρεται να έχει κάνει χρήση στο παρελθόν διαφορετικών ονομάτων στις Αρχές, ενώ «ποικίλει» και η ηλικία του! Δεν θεωρείται επικίνδυνο πρόσωπο, πλην όμως όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του κινδυνεύουν από την διασπορά του κορονοϊού από τον οποίον νοσεί. Εκπλήσσει μάλιστα το γεγονός ότι παρά την αδυναμία του λόγω της βαριάς πνευμονίας που αντιμετώπιζε κατόρθωσε να το «σκάσει» από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα