Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚρήτη: Χωρίς τέλος το θρίλερ με το πτώμα σε βαρέλι - Τον...

Κρήτη: Χωρίς τέλος το θρίλερ με το πτώμα σε βαρέλι – Τον έκλεισαν μέσα μαζί με γκαζάκια

Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του άτυχου άνδρα που βρέθηκε το μουμιοποιημένο πτώμα του βρέθηκε μέσα στο βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό βρίσκονται οι αρχές, αναφέρει το protothema.gr, μετά την εκτίμηση των ιατροδικαστών ότι ο θάνατος επήλθε σε διάστημα ενός ως τριών ετών, που οδηγεί την έρευνα στο ενδεχόμενο να πρόκειται για Έλληνα κάτοικο Ρεθύμνου η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί το 2018!

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν το θύμα δηλητηριάστηκε εισπνέοντας γκάζι, καθώς στο βαρέλι βρέθηκαν δυο άδεια γκαζάκια! Αν συνέβη αυτό, δείχνει ότι αυτός ή αυτοί που τον έκλεισαν στο βαρέλι σκόπευαν να του προκαλέσουν αργό και μαρτυρικό θάνατο, ίσως και για να τον αναγκάσουν να αποκαλύψει κάτι που ήθελαν να μάθουν. Πάντως, στα οστά του άτυχου άνδρα δεν βρέθηκαν ίχνη από χτυπήματα ή πυροβολισμό.

Το θύμα φορούσε χακί στρατιωτικό μπλουζάκι και σκούρο αντιανεμικό μπουφάν, ενώ πάνω του βρέθηκαν δύο κλειδιά σπιτιού και ένα ρολόι χειρός, για τα οποία σύμφωνα με το «Κρήτη TV», αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα του αγνοούμενου από το 2018.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα