Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 2o κατηγορούμενο για τον ομαδικό βιασμό...

Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 2o κατηγορούμενο για τον ομαδικό βιασμό τουρίστριας

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το δεύτερο άτομο, που κατηγορείται ότι βίασε μία κοπέλα από τη Σουηδία 21 ετών, σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγη ώρα, τοπικό μέσο μετέδωσε πως ο 19χρονος που αναζητείται συνελήφθη, ωστόσο η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασε την τουρίστρια, όπως η ίδια καταγγέλει.

Τι ισχυρίζεται ο 23χρονος συλληφθείς

Ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα, ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική πράξη, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι οι δύο νεαροί με τους οποίους βρισκόταν νωρίτερα σε μπαρ και διασκέδαζαν προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν έως το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε όμως κατά τη διαδρομή την οδήγησαν σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων και την κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια την άφησαν αβοήθητη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα