Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚρήτη: Ποινική δίωξη σε 23χρονο για τον ομαδικό βιασμό τουρίστριας

Κρήτη: Ποινική δίωξη σε 23χρονο για τον ομαδικό βιασμό τουρίστριας

Ενωπιον του εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα (2/10) ο συλληφθείς για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 21χρονης Σουηδής στα Χανιά της Κρήτης, όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Ο φερόμενος ως δράστης του ομαδικού βιασμού της 21χρονης τουρίστριας ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (4/10) και έως τότε τελεί υπό κράτηση.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί, λόγω μέθης καθώς και ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο 23χρονος ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε συνέβη με τη συναίνεσή της.

Η σύλληψη του 23χρονου έγινε μετά από καταγγελία της 21χρονης, που ανέφερε στις Αρχές ότι γνώρισε τους δύο άνδρες σε νυκτερινό κατάστημα της πόλης όπου διασκέδαζαν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Την οδήγησαν σε έρημη τοποθεσία και τη βίασαν σε ημιλυπόθημη κατάσταση

Την 1η Οκτωβρίου, η Σουηδή γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 23 και 19 χρόνων, σε μπαρ των Χανίων, οι οποίοι κατόπιν της πρότειναν να τη συνοδέψουν έως το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Ωστόσο κατά τη διαδρομή και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το θύμα, οι δυο άνδρες την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και συγκεκριμένα σε παραλία του Πλατανιά, όπου τη βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλυπόθημη κατάσταση.

Την ξυλοκόπησαν άγρια -Σύλληψη του ενός δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα πέρα από θύμα σεξουαλικής κακοποίησης φαίρεται ότι έπεσε και θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένα ακόμη άτομο, φέρεται να εμπλέκεται στον υπόθεση, χωρίς τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, να έχει προσαχθεί.

Για την ίδια υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ένας 19χρονος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα