Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚρήτη: Κατέληξε 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Κρήτη: Κατέληξε 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Βενιζελειου Νοσοκομείου Ηρακλείου άφησε το πρωί της Τρίτης ο 17χρονος  που νοσηλευόταν  έπειτα τον σοβαρότατο τραυματισμό σε τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Ο 17χρονος βρισκόταν δέκα ημέρες υπό μηχανική υποστήριξη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ύστερα από μία σειρά εξετάσεων οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν πως ο πως είναι εγκεφαλικά νεκρός. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονταν συγγενείς και φίλοι καθώς και συμμαθητές του 17χρονου, ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στο ΓΕΛ Γαζίου στο οποίο φοιτούσε.

Το τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα στις 20 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα στην λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου το όχημα που επέβαινε ως συνοδηγός ο 17χρονος Γιώργος Παρασύρης εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε κολώνα φωτισμού. Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης ο νεαρός συνοδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής. Τον άτυχο άνδρα απεγκλώβισαν πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο για να ακολουθήσει η μεταφορά οδηγού και συνοδηγού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα