Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚορωνοϊός – Εμβολιασμός: Τουλάχιστον 190.000 ραντεβού 3ης δόσης μετά το άνοιγμα της...

Κορωνοϊός – Εμβολιασμός: Τουλάχιστον 190.000 ραντεβού 3ης δόσης μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας

Μπαράζ νέων ραντεβού τρίτης δόσης καταγράφεται τις τελευταίες ώρες μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας, καθώς οι πολίτες κατά χιλιάδες έσπευσαν να κατοχυρώσουν τον εμβολιασμό τους από τη στιγμή που άνοιξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, από την ώρα που άνοιξε η πλατφόρμα χθες Παρασκευή το βράδυ (γύρω στις 10), έως τις 10 πρωί του Σαββάτου, δηλαδή σε 12 ώρες έχουν κλειστεί τουλάχιστον 190.000 ραντεβού τρίτης δόσης, δίνοντας ελπίδες, για ενίσχυση του τείχους ανοσίας.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συσταθούν υγειονομικές επιτροπές που θα εξετάζουν τα αιτήματα των πολιτών για τους οποίους συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος και δεν μπορούν να εμβολιαστούν δήλωσε το Σάββατο στο Open ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους

Τόνισε ότι σύμφωνα με τις συστάσεις της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις εξαίρεσης.

Σημειώθηκε ρεκόρ με 2,2 εκατομμύρια νέους χρήστες, καθώς οι πολίτες σπεύδουν να εμβολιαστούν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων πρόσθεσε.

Παράλληλα ο κ. Θεμιστοκλέους ξεκαθάρισε ότι υπάρχει προτεραιότητα στα εμβόλια για όσους κλείνουν για την πρώτη δόση και στη συνέχεια ανοίγουν ραντεβού για όσους θέλουν να κάνουν την τρίτη δόση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα