Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚορωνοϊός: Διασωληνωμένος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Καστοριάς

Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Καστοριάς

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, ο οποίος είχε εισαχθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σεραφείμ παρουσίασε συμπτώματα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο στις 8 Δεκεμβρίου. Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό και έτσι αποφασίστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη αρχικά δεν ενέπνεε ανησυχία, ωστόσο παρουσίασε σημάδια επιδείνωσης και έτσι κρίθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς του η διασωλήνωσή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η Μητρόπολη Καστοριάς εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής:«Σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, η ιατρική ομάδα που διακονεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.Σεραφείμ στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε, πρότεινε την εισαγωγή του ασθενούς στην ΜΕΘ, προκειμένου να τύχει στενότερης παρακολουθήσεως. Ο σεμνός και πράος ιεράρχης έχει την ανάγκη των προσευχών των κληρικών όλων των ιερατικών βαθμίδων, των μοναστικών αδελφοτήτων αλλά και του ευλαβεστάτου λαού μας. Ιδιαιτέρως παρακαλείται ο Καστοριανός λαός, που τόσο πνευματικά συνδέθηκε μαζί του, να αντιπροσφέρει στον καλό του ποιμένα ικεσίες και δεήσεις για την ταχεία ανάρρωσή του.Μετά θερμής παρακλήσεωςΕκ της Ιεράς Μητροπόλεως»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα