Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚορωνοϊός: Ανοικτό το ενδεχόμενο επίταξης ιδιωτών γιατρών

Κορωνοϊός: Ανοικτό το ενδεχόμενο επίταξης ιδιωτών γιατρών

Αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικότητας για τους εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού εμφανίστηκε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επίταξης ιδιωτών γιατρών.

«Αν χρειαστεί θα πάμε σε επίταξη γιατρών», τόνισε χαρακτηριστικά, ο κ. Οικονόμου, σημειώνοντας ότι συνεχίζεται η θωράκιση του συστήματος Υγείας ώστε να αντέξει την πίεση που δέχεται. Αναφέρθηκε στις συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα για νοσηλεία covid αλλά και non covid περιστατικών και στην τροπολογία για την είσοδο ιδιωτών γιατρών στις εφημερίες των δημόσιων νοσοκομείων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «από την ανάλυση των δεδομένων των εμβολιασμών αυτή την ώρα, υπάρχει η εκτίμηση ότι η υποχρεωτικότητα δεν μπορεί να προσφέρει κάτι». «Στην υποχρεωτικότητα θα πρέπει να έχει κανείς και την ποινή, το μέτρο που θα επιβληθεί σε περίπτωση που δεν εφαρμόζεται», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σχολιάζοντας, τέλος, την εξάντληση του ιατρικού προσωπικού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η κοινωνία όλη τους χρωστά ευγνωμοσύνη και η πολιτεία και συμβολικά και ουσιαστικά στάθηκε και θα σταθεί ξανά στο πλευρό τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα