Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚολωνός: Τρίτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης - Στα χέρια της...

Κολωνός: Τρίτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 33χρονος

Συνελήφθη με ένταλμα ένας 33χρονος για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 33χρονο με το όνομα Α.Λ. ο οποίος ταυτοποιήθηκε και όπως προέκυψε είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.
Ο 33χρονος έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. χθες το βράδυ μετά από ένταλμα σύλληψης και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Παράλληλα στην Αστυνομία προσήλθαν αυτοβούλως δύο άτομα, τα οποία ανέφεραν πως είχαν συνομιλίες μέσω της εφαρμογής με την 12χρονη, ωστόσο ανέφεραν πως δεν συναντήθηκαν μαζί της. Αφού εξετάστηκαν ενόρκως, στη συνέχεια κατασχέθηκαν τα κινητά τους και αποχώρησαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 33χρονου

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως ο 33χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο άτομα – Προσήλθαν αυτοβούλως

Παράλληλα, με δεύτερη ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως προχώρησε στην ταυτοποίηση δύο ημεδαπών, χρηστών διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, που συνομιλούσαν με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα