Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚολωνός: Στο Παίδων φιλοξενείται η 12χρονη με τα αδέρφια της - «Έλειπε...

Κολωνός: Στο Παίδων φιλοξενείται η 12χρονη με τα αδέρφια της – «Έλειπε συστηματικά από το σχολείο»

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έχει βρει καταφύγιο η 12χρονη, που έπεσε θύμα συστηματικού βιασμού και μαστροπείας σε μια υπόθεση, που διερευνάται εδώ και ημέρες από τις αστυνομικές αρχές.

Μαζί της είναι και τα υπόλοιπα ανήλικα αδέρφια της οικογένειας με δεδομένο πως τόσο η 37χρονη μητέρα όσο και ο πατέρας τους έχουν συλληφθεί, η μεν πρώτη με την κατηγορία της εμπλοκής στην υπόθεση μαστροπείας, ο δε δεύτερος για ναρκωτικά.

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» συνολικά φιλοξενούνται 22 παιδιά, μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη συγκεκριμένη οικογένεια, ρόλο πατέρα αλλά και μητέρας των έξι ανήλικων παιδιών έχει αναλάβει η μεγαλύτερη αδερφή, 19 ετών.

«Το 19χρονο ενσαρκώνει έναν ρόλο γονεϊκότητας. Αναλαμβάνει έναν ρόλο παρένθετου γονέα» σχολίασε η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή.

Την ίδια στιγμή, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη 12χρονη.

Οι πληροφορίες που μεταφέρει το Mega λένε πως το ανήλικο κορίτσι που ως πέρσι πήγαινε στο δημοτικό έλειπε συστηματικά από το σχολείο και μάλιστα, εν γνώσει της μητέρας της.

Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας, από το σχολείο τηλεφωνούσαν στη μητέρα και ρωτούσαν για το παιδί, όμως η μητέρα προφασίζονταν αδιαθεσία του.

«Μίλησε» το κινητό της 12χρονης

Νέες συλλήψεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς ήδη οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον πέντε άτομα μέσα από το κινητό του παιδιού και τις συνομιλίες με τον προφυλακισμένο 53χρονο, Ηλία Μίχο.

Ένα από τα άτομα που φέρεται να έχει περιγράψει η 12χρονη φέρεται να συνόδευε το παιδί σε κάποια από τα ραντεβού βιασμού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα