Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚολωνός - Βιασμός 12χρονης: Τα πρώτα λόγια του 53χρονου κατηγορούμενου μέσα από...

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Τα πρώτα λόγια του 53χρονου κατηγορούμενου μέσα από τη ΓΑΔΑ

«Είμαι αθώος, δεν έχω βλάψει την 12χρονη, με έχουν παγιδεύσει» – αυτά είναι τα πρώτα λόγια του 53χρονου Ηλία Μίχου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι.

«Ο 53χρονος υποστηρίζει πως είναι αθώος» δηλώνει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη αποκαλύπτοντας τι συζήτησε με τον 53χρονο που κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Νουλέζας αφού εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και γενικά την ηθική και ψυχική συμπαράστασή του στην ανήλικη και την οικογένειά της, τόνισε ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και δεν δέχεται ότι έβλαψε κατ’ οποιονδήποτε τρόπο τη 12χρονη. Έχει μάλιστα, όπως υποστηρίζει, «αποδείξεις, στοιχεία και μάρτυρες για αυτό».

Συμπληρώνει πως η δικογραφία είναι ελλιπέστατη και πως είναι πρόωρο, αδόκιμο και σφάλμα να προκρίνουμε, να προεξοφλούμε βιαστικά και να δίνουμε τον 53χρονο «βορά στην κοινωνία, να τον κανιβαλίζουμε, κυριολεκτικά να τον ισοπεδώνουμε σαν άνθρωπο, ενώ ακόμη δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βασίλης Νουλέζας

«Επικοινώνησε σήμερα ο 53χρονος από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, ο οποίος αντιμετωπίζει όλο αυτό το βαρύτατο κατηγορητήριο που αφορά στη 12χρονη ανήλικη στα Σεπόλια.

Αρχικά θέλω να εκφράσω την οδύνη μου, τον αποτροπιασμό και γενικά την ηθική και ψυχική συμπαράστασή μου στην ανήλικη και την οικογένειά της για το δυσάρεστο αυτό συμβάν. Πλην όμως, ασκώντας το υπερασπιστικό καθήκον μου, οφείλω να πω τα εξής:

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, αρνείται ότι έβλαψε κατ’ οποιονδήποτε τρόπο, πολύ περισσότερο στρεφόμενος κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ενός παιδιού μόλις 12 ετών. Έχει αποδείξεις, στοιχεία και μάρτυρες για αυτό.

Σας υπενθυμίζω και τονίζω ότι η δικογραφία είναι ελλιπέστατη. Είμαστε ακόμη στο στάδιο της κυρίας ανακρίσεως. Συλλέγονται ακόμη στοιχεία, αποκρυπτογραφούνται συνομιλίες, επικοινωνίες από το κινητό και λοιπά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα