Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚολωνός: Έρευνα για κύκλωμα παιδεραστών - Εξετάζονται τα 5 αδέρφια της 12χρονης

Κολωνός: Έρευνα για κύκλωμα παιδεραστών – Εξετάζονται τα 5 αδέρφια της 12χρονης

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Με κλονισμένη ψυχολογία, το θύμα της φριχτής υπόθεσης, η 12χρονη, μαζί με τα πέντε ανήλικα αδέλφια της βρίσκονται στο νοσοκομείο «Παίδων» κι εξετάζονται σε ειδικό χώρο.

Τα παιδιά έχουν όλη την φροντίδα των γιατρών και τους παρέχετε ψυχολογική υποστήριξη, καθώς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Αρχικά έγιναν όλες οι απαραίτητές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υποστεί και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ίχνη κακοποίησης. Από εκεί και πέρα εάν ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις από τις Αρχές, σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί η συνδρομή ενός ιατροδικαστή.

Τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται με την γιαγιά τους.

Αμίλητη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονης

Στο τμήμα Ανηλίκων στον τρίτο όροφο κρατείται η 37χρονη μητέρα, μόνη κι απομονωμένη. Η μητέρα είναι ανέκφραστη κι αμίλητη. Μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί επισκεπτήριο.

Εκεί ακριβώς θα παραμείνει η μητέρα της 12χρονης μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όπου θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια και θα απολογηθεί.

Από την άλλη στον έβδομο όροφο βρίσκονται οι δύο παιδεραστές μέχρι να οδηγηθούν στις φυλακές, μία διαδικασία που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή.

Στις φυλακές Τρικάλων Μίχος – Σοφιαννίδης

Τον δρόμο για τις φυλακές Τρικάλων θα πάρουν ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για τον κατ’ επανάληψη βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκονται σε ξεχωριστά κελιά ενώ οι συγκεκριμένες φυλακές επιλέχθηκαν καθώς σε αυτές κρατούνται κατάδικοι για παρόμοια αδικήματα, μαστροποί, βιαστές, παιδόφιλοι.

Εξοργίζει ο πατέρας του 53χρονου

Ακόμη πιο εξοργιστική είναι η δήλωση του πατέρα του 53χρονου ο οποίος στην προσπάθειά του να τον υπερασπιστεί, έφτασε στο σημείο να ρίξει ευθύνες στο 12χρονο κορίτσι.

«Είναι λεβέντης, είναι ψυχοπονιάρης, σε όλο τον κόσμο δίνει. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από δέκα ευρώ, είμαστε κύριοι, είμαστε άρχοντες, μου το μπλέξανε το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήτανε, άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε».

Τα μηνύματα που «καίνε» τον 53χρονο

Ο 53χρονος ενώπιον της ανακρίτριας παραδέχτηκε μεν τις επαφές που είχε με την 12χρονη, τήρησε δε το δικαίωμα της σιωπής αναφορικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες.

«Έχω συνευρεθεί ερωτικά με την 12χρονη αρκετές φορές. Δεν τη βίασα. Οι επαφές μας γίνονταν με τη θέλησή της. Δεν την πλήρωνα».

Από τα ανατριχιαστικά μηνύματα όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκύπτει ότι ο ίδιος διαχειριζόταν τον λογαριασμό της 12χρονης και έκλεινε ραντεβού εκ μέρους της με υποψήφιους «πελάτες» – βιαστές.

– Γεια τι κάνεις; Θες να βρεθούμε;

– Γεια καλά εσύ;

– Καλά

– Η ηλικία σου;

– 16. Θες να βρεθούμε;

– Εμφανισιακά πως είσαι;

– Καλά, θες μωρό μου;

– Θέλω μωρό μου.

– Οκ.100 ευρώ ό,τι θες. Τώρα θες με αμάξι;

– Οκ μέσα. Να σε δω φώτο και ό,τι θες.

– Μου λες το τηλέφωνό σου; Θα έρθεις τώρα στα Σεπόλια;

– 100 ευρώ σπίτι σου.

– Όχι στο αμάξι.

– Τι δίνεις με 100 ευρώ μωρό;

– Ό,τι θες. Άντε θα έρθεις;

Κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστών;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές «ξεψαχνίζουν» την υπόθεση, αναζητώντας κύκλωμα παιδεραστών με περισσότερα μέλη και περισσότερα θύματα.

Αυτό που διερευνάται επίσης είναι και διακίνηση πορνογραφικού υλικού καθώς στο κινητό της 12χρονης βρέθηκε παρόμοιο υλικό.

Επιπλέον, ερευνώνται οι καταγγελίες ότι η 12χρονη με τον 53χορνο αλλά και τη μητέρα της πήγαιναν σε οίκο ανοχής στην Ιερά Οδό, προκειμένου να είναι πιο «εύκολοι» οι βιασμοί του παιδιού.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης έχουν πέσει και άλλα άτομα.

Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται…

Οι Αρχές μιλούν για ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστίας που κρύβεται πίσω από την φρικιαστική υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται άμεσα και άλλες συλλήψεις προσώπων που κακοποίησαν βάναυσα σεξουαλικά και ψυχικά ένα παιδί μόλις 12 ετών.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης Απόστολος Λύτρας τουλάχιστον άλλες δύο κοπέλες που σήμερα είναι 18 ετών έχουν πέσει θύματα των δύο συλληφθέντων όταν ήταν ανήλικες.

«Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Στοίχημα για τις αρχές είναι η άμεση σύλληψη όλων των εμπλεκομένων, τόσο των βιαστών του παιδιού όσο και των 213 που επικοινώνησαν με τον Ηλία Μίχο προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω στο άγουρο κορμάκι του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα