Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚοζάνη: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου

Κοζάνη: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών – Φαρμακευτικών συλλόγων, Δημήτρης Δαϊρούσης, πέθανε σε ηλικία 67 ετών από κορωνοϊό, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Κοζάνης.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των φαρμακοποιών, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός για τη δοτικότητα και την προσφορά του, είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό από τις αρχές Νοεμβρίου και έδινε μέχρι σήμερα τη δική του μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου είχε διακομιστεί εδώ και ημέρες. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όλη την κοινωνία της Κοζάνης. Ήταν ο μακροβιότερος πρόεδρος, με ενεργή συμμετοχή στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, και υπήρξε επί πολλά χρόνια δραστήριο στέλεχος του κλάδου, τόσο στον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο, όσο και στον Πανελλήνιο Σύλλογο, καθώς επίσης και στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Δυτικής Μακεδονίας  και Ελλάδος.

Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Κοζάνης, καθώς και ο Συνεταιρισμός Φαρμακευτικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας, ενώ δεκάδες μηνύματα έχουν αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι του Δημήτρη Δαϊρούση.

Η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης:

«Με θλίψη και ιδιαίτερη συγκίνηση ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ και οι ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ αποχαιρετούμε τον Πρόεδρό μας ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΑΪΡΟΥΣΗ που έφυγε πάνω στο καθήκον, μαχόμενος μέχρι τέλους για την φροντίδα και την υγεία των ασθενών του.

Άνθρωπος που έζησε μια ζωή με ενεργή συμμετοχή στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, μια εμβληματική μορφή με ήθος και αρχές που στάθηκε σε όλους μας πατέρας, φίλος, αδελφός και προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην κοινωνία.

Υπήρξε επί πολλά χρόνια δραστήριο στέλεχος του κλάδου, τόσο στον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο όσο και στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο καθώς και επίσης στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος και στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Δυτικής Μακεδονίας.

Η Φαρμακευτική οικογένεια είναι από σήμερα φτωχότερη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα