Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΚοζάνη: Η Αθανασία Φλώρου η πρώτη των πρώτων

Κοζάνη: Η Αθανασία Φλώρου η πρώτη των πρώτων

Η μαθήτρια που συγκεντρώνει 18.900 μόρια χωρίς συντελεστές (19.095 με συντελεστές) από τα μαθήματα των Πανελληνίων φέτος και είναι η πρώτη των πρώτων στην Κοζάνη, είναι η Αθανασία Φλώρου από το 4ο ΓΕΛ της πόλης.

«Αισθάνομαι ότι δικαιώθηκε η προσπάθεια μου και ότι ανταμείβονται οι κόποι μου. Το κοινότυπο που λένε όλοι ότι η επιτυχία έρχεται μετά από συστηματικό διάβασμα και μεθοδική προσπάθεια, επαληθεύεται και στη δική μου περίπτωση», δηλώνει στο kozanimedia.gr η μαθήτρια από την Κοζάνη για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες φέτος.

Η ίδια δηλώνει ότι θέλει να εισαχθεί στο Οικονομικό της ΣΣΑΣ. «Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν με τον τρόπο του ο καθένας για να τα καταφέρω και εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία και να μην εγκαταλείπουν τους στόχους τους, οποίες δυσκολίες κι αν προκύψουν», συμπληρώνει και στέλνει το δικό της μήνυμα για όσους δεν πέρασαν σε κάποιο πανεπιστήμιο.

«Θέλω να τονίσω σε όσους τα κατάφεραν ότι έχουν μπροστά τους μια νέα αρχή και σε όσους δεν τα κατάφεραν τόσο καλά, ότι δεν τελείωσε τίποτα. Οι ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες αρκεί να υπάρχει θέλησή. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου και εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα