Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚλοπή κεταμίνης από κτηνιατρεία: Ανησυχία για το μπαράζ διαρρήξεων (Βίντεο)

Κλοπή κεταμίνης από κτηνιατρεία: Ανησυχία για το μπαράζ διαρρήξεων (Βίντεο)

Τέσσερα κτηνιατρεία μέσα σε μια εβδομάδα, έχουν διαρρηχθεί στον Βόλο όπου εκλάπησαν φάρμακα όπως κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά.

Οι δύο διαρρήξεις έγιναν μέσα σε δυο ημέρες, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Παύλος Σταμόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως είπε οι δράστες εκτός από κεταμίνη, αναισθητικά και ηρεμιστικά έκλεψαν και άλλα φάρμακα, ενώ σημείωσε ότι η ποσότητα της κεταμίνης που πήραν δεν ήταν μεγάλη.

Τόνισε ακόμα ότι το θέμα έχει πάρει διαστάσεις λόγω της επικαιρότητας για το θρίλερ της Πάτρας, όπου ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από κεταμίνη. Ωστόσο, υπογραμμισε ότι είναι σημαντικό να ενημερώνουμε τον κόσμο αλλά σημαντικό είναι και να μην παρέχουμε πληροφορίες στον κόσμο που δεν χρειάζεται να ξέρουν για τέτοιες ουσίες.   Επανέλαβε ότι στα φάρμακα που εκλάπησαν δεν είναι μόνο κεταμίνη και αναισθητικά αλλά και φάρμακα που χρησιμοποιούνται μόνο στην κτηνιατρική, η χρήση των οποίων θα μπορούσε να οδηγήσει και στον θάνατο.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα