Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - "ψίχουλα" χαρακτηρίζουν τις εξαγγελίες του...

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – “ψίχουλα” χαρακτηρίζουν τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού

Μη επαρκείς κρίνουν τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη οι αγρότες, επιμένοντας στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, δίνοντας διορία μέχρι προσεχές το Σάββατο οπότε και θα κλείσουν Εθνικές οδούς αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Συγκριμένα οι αγρότες του Αλμυρού χαρακτηρίζουν ως ψίχουλα τα μέτρα της κυβέρνησης. Όπως λένε, η Εθνική είναι δίπλα τους και αν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να την αποκλείσουν. Μάλιστα χαρακτηρίζουν την εξαγγελία της αύξησης της πρώτης αρωγής από τα 2 και 4 χιλιάρικα που είχαμε στα 5 και 10, ως κίνηση απελπισίας από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ επισημαίνουν πως δεν βγαίνουν στον δρόμο για να εκβιάσουν την κυβέρνηση, αλλά για να αναδείξουν τα προβλήματα τους. Παράλληλα οι αγρότες της Θεσσαλίας ανακοίνωσαν σήμερα τις αποφάσεις τους για περαιτέρω κινητοποιήσεις, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, μετά από την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά.

Πιο αναλυτικά οι αγρότες αποφάσισαν:

  • Να αποστείλουν τα αιτήματα στο Μαξίμου ώστε να τα επεξεργαστούν στην κυβέρνηση και να οριστεί η συνάντηση με τον πρωθυπουργό . Αυτά είναι αιτήματα που συμφωνούν όλα τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα.
  • Όλα τα μπλόκα όλης της Θεσσαλίας συντονισμένα στις 4 το απόγευμα θα αποκλείουν ταυτόχρονα το σημείο στο όποιο βρίσκονται σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο . Η αρχή γίνεται από αύριο Τετάρτη.
  • Οι Θεσσαλοί αγρότες κατεβαίνουν στην Agrotica το ερχόμενο Σάββατο και πραγματοποιούν συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στην βόρεια είσοδο της έκθεσης.

Επισημένεται ακόμα ότι οι αγρότες σχεδιάζουν δυναμικές κινητοποίησες στα εγκαίνια της Agrotica την προσεχή Πέμπτη, όπου σχεδιάζουν να φτάσουν μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα