Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά για τον συζυγοκτόνο – «Γιατί τον ακολουθείτε στο Instagram;»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά για τον συζυγοκτόνο – «Γιατί τον ακολουθείτε στο Instagram;» (Βίντεο)

Μετά από 37 ημέρες ο σύζυγος της άτυχης 22χρονης, αποκάλυψε πως ήταν αυτός που κρύβεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θα βρεθεί αύριο ενώπιων του ανακριτή για να καταθέσει και προς το παρόν κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο, μετά την ομολογία του δράστη και καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος, οι followers στο Instagram του πιλότου άρχισαν να αυξάνονται.

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ξέσπασε για τους ανθρώπους που ακολουθούν τον καθ’ ομολογίαν δράστη στα social media.

«Το “έξω τι λένε για εμένα” είναι ερώτηση που έκανε στους αστυνομικούς; Τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος γι αυτόν; Έχουν πει ψυχολόγοι που έχουν κάνει την ανάλυση πόσο ναρκισσιστής είναι. Με το που δολοφόνησε τη γυναίκα του, δέκα ημέρες μετά ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram, στην οποία γράφει “καλό ταξίδι αγάπη μου”. Και να πω και κάτι γι’ αυτό το Instagram που είναι ανοιχτό και έχει πάει στις 18 χιλιάδες followers.

Ποιοι ρε παιδιά τον ακολουθείτε; Να μπείτε μέσα να γράψετε τα αίσχη και καλά κάνετε, να τον ακολουθήσετε τον δολοφόνο γιατί; Με έχει σοκάρει από χθες που το είδα. Πραγματικά σας το λέω με σφίξιμο στο στομάχι. Να πας να τον βρίσεις και να τον καταραστείς ναι γιατί να τον ακολουθήσεις;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με τη σειρά της η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε πως το προφίλ του θα έπρεπε να πέσει με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει ότι θα το ελέγξει η αστυνομία αυτό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα