Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαταγγελία – σοκ για γνωστό δικηγόρο: “Με κακοποίησε σεξουαλικά στα 14 –...

Καταγγελία – σοκ για γνωστό δικηγόρο: “Με κακοποίησε σεξουαλικά στα 14 – Διέρρευσε φωτογραφίες στο διαδίκτυο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αρετή Παλιού αποφάσισε να πει όσα τρομακτικά έχει ζήσει από τα 14 της χρόνια, από έναν κατά πολύ μεγαλύτερο ηλικιακά δικηγόρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το νεαρό της ηλικίας και τις φιλικές σχέσεις του με την οικογένειά της σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται και μετέτρεψε τη ζωής της νεαρής σε εφιάλτη, καθώς έπεσε και θύμα βιασμού.

 

Η Αρετή ξετύλιξε το κουβάρι του εφιάλτη που ζει η ίδια και η οικογένειά της τα τελευταία χρόνια, καθώς εκτός από την δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών, έχει πέσει και θέμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο άνδρα, όπως έχει καταγγείλει. «Με εκβίαζε με τις γυμνές μου φωτογραφίες» αναφέρει το θύμα και προσθέτει: «Από τα 12 μου έτη τον γνώρισα. Μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει, χωρίς φυσικά να το αντιλαμβάνομαι. Μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς. Καθημερινά με ενοχλούσε. Με έπεισε ότι αυτός μόνο με αγαπούσε και μου έλεγε ότι οφείλω να τους στέλνω φωτογραφίες. Μου ζητήσω ζήτησε και άλλα πράγματα. Εκεί μίλησα στην μητέρα μου και έγινε η καταγγελία» και συνέχισε:

«Διέρρευσε τις γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο και πλέον πολλοί βρίσκουν τις φωτογραφίες μου και με εκβιάζουν ότι αν δεν απαντήσω στα μηνύματά τους και δεν τους στείλω και άλλες θα τις δημοσιοποιήσουν. Έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να καταγγείλω πολλές φορές. Κάθε φορά πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου. Τώρα ισχυρίζεται ότι εγώ ρεζιλεύω τον εαυτό μου».Μιλώντας για την εφιαλτική καθημερινότητά της είπε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είχα στήριξη και από ψυχολόγους, ψυχιάτρους και την οικογένειά μου. Από κάποια στιγμή μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Να αποκοπείς. Δικαιούμαστε όλες να ζήσουμε κανονικά. Κουράστηκα και για αυτό μίλησα. Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου σαν μία 22χρονη κοπέλα. Έχασα την φοιτητική μου ζωή. Θέλω τώρα που μπαίνω στον εργασιακό τομέα να ζω κανονικά. Έχω ξεχωρίσει τη ζωή μου από τα δικαστήρια. Είμαι τελειόφοιτη Φιλοσοφικής, σπουδάζω και γραφίστρια. Προσπαθώ να το κρατήσω εκτός για να ζήσω κανονικά».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα