Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαταγγελία – Έδιωξαν από το νοσοκομείο τον εποχικό πυροσβέστη που τραυματίστηκε χθες...

Καταγγελία – Έδιωξαν από το νοσοκομείο τον εποχικό πυροσβέστη που τραυματίστηκε χθες στις φωτιές

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησαν οι Εποχικοί Πυροσβέστες σχετικά με τον συνάδελφό τους που τραυματίστηκε χθες Σάββατο στη φωτιά που ξέσπασε στη Γλυφάδα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε Βούλα και Βάρη.

Οι Εποχικοί Πυροσβέστες δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους στο Facebook το παράπονο του πατέρα του συγκεκριμένου πυροσβέστη που αναφέρει ότι ο γιος του μεταφέρθηκε στο 251 ΓΝ της Αεροπορίας, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά στη συνέχεια τον έδιωξαν «καθώς δεν δικαιούται περίθαλψης καθώς είναι εποχικός».


Το παράπονο του πατέρα του πυροσβέστη
«Καλημέρα,να ευχαριστήσω για την παροχή ιατρικής φροντίδας το 251 ΓΝ Αεροπορίας για τον εποχικό πυροσβέστη που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ,από την φωτιά της Γλυφάδας εχθές 04/06/2022 και ταυτόχρονα να εκφράσω το παράπονο διότι του είπαν ότι δεν δικαιούται περίθαλψης καθώς είναι εποχικός. 

Όπως ενημέρωσαν και την οικογένειά του ότι αν χρειαστεί περαιτέρω ιατρική βοήθεια δεν θα μπορέσουν να του την παράσχουν μετά το εξιτήριο και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε άλλο νοσοκομείο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας», αναφέρει ο πατέρας του πυροσβέστη.

Οι Εποχικοί Πυροσβέστες με δηκτικό τρόπο αναφέρουν: «Τα συμπεράσματα δικά σας».


Η ανάρτηση στο Facebook

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα