Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία"Κατήγγειλα κι εγώ τον Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του στον Δημήτρη Βογιατζή",...

“Κατήγγειλα κι εγώ τον Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του στον Δημήτρη Βογιατζή”, λέει γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου “Super Κατερίνα”, για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τα όσα κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “δεν υπήρξε άνθρωπος που δεν σοκαρίστηκε”. Αρχικά ο Χάρης Μαυρουδής αποκάλυψε ότι ήταν μεταξύ των ηθοποιών που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για αντισυναδελφική συμπεριφορά απέναντι στον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος δεν βρίσκεται εν ζωή.

Ο Χάρης Μαυρουδής ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Μετά από τη συνεργασία μας με τον Πέτρο Φιλιππίδη απέφευγα ακόμα και να πηγαίνω να βλέπω παραστάσεις του. Και όποτε πήγαινα επειδή συμμετείχαν φίλοι μου, ήμουν πολύ λακωνικός στις συναντήσεις μαζί του, παρότι σε προσωπικό επίπεδο δεν βίωσα κάποια ιδιαίτερα άσχημη συμπεριφορά. Ήταν μια συνεργασία που δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις”.Ο Χάρης Μαυρουδής αναφέρθηκε σχετικά με την καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη: “Συμμετείχα κι εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτή την καταγγελία. Καταγγείλαμε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά ενός ανθρώπου”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα