Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Χαλκιδικής

Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Χαλκιδικής

Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, τάσσεται το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, ”απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα η απαράδεκτη τροπολογία της Κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. Δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοσθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το προσωπικό του νοσοκομείου, εμβολιασμένων και μη, οι οποίοι ανέρχονται σε σχεδόν 50% της δύναμης 500 ατόμων του νοσοκομείου, θα κινηθεί νομικά για να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του.Δεν θα ανεχτούμε τη στοχοποίηση, τον διαχωρισμό και το διχασμό. Όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη αντιεμβολιαστής πρέπει να γνωρίζουμε τι σημαίνει.
Προχωράμε μαζί με τα πάνω από 50 νοσοκομεία σε όλη την χώρα. Οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι και μη ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή της πανδημίας. Σκεφτείτε τι θα συμβεί αν βγούνε σε αναστολή 250 εργαζόμενοι! Απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα η απαράδεκτη τροπολογία της Κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. Δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοσθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα