Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚατάληψη στο νοσοκομείο της Πάτρας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού (ΦΩΤΟ)

Κατάληψη στο νοσοκομείο της Πάτρας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμη κατάληψη πραγματοποίησαν, σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, στην Πάτρα, ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

katalipsiΝωρίς το πρωί, με την έναρξη της εφημερίας του νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης.

΄Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του προέδρου του σωματείου Ιπποκράτης: «Ξεκίνησε και η σημερινή κινητοποίηση, με ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της Διοίκησης, ενάντια στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ενάντια στην τιμωριτικού χαρακτήρα διάταξη της κυβέρνησης, που εάν και εφόσον προχωρήσει:

– θα δημιουργήσει τεράστια κοινωνικά προβλήματα σε όλους αυτούς που θα τεθούν εκτός υπηρεσίας.
– θα δημιουργήσει τεράστια λειτουργικά προβλήματα στους εναπομείναντες και ήδη εξουθενωμένους Συναδέλφους μας που θα κληθούν να εργαστούν χωρίς άδειες και χωρίς ρεπό.
– θα διαλύσει τα νοσοκομεία, την εύρυθμη λειτουργία τους που είναι αναγκαία και απαραίτητη και σ’ αυτήν την έξαρση της πανδημίας.

Ζητάμε από την κυβέρνηση και τους Διοικούντες να επαναπροσδιοριστούν και να δουν άλλες λύσεις πιο εφικτές και πιο ουσιαστικές που σίγουρα υπάρχουν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα