Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΚαστανιές Έβρου: Το δημοτικό σχολείο θα μετατραπεί σε πρότυπο κέντρο τεχνολογίας

Καστανιές Έβρου: Το δημοτικό σχολείο θα μετατραπεί σε πρότυπο κέντρο τεχνολογίας

Σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας αναμένεται να μετατραπεί το Δημοτικό Σχολείο στις Καστανιές του Έβρου. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Μαυρίδης Βασίλειος.

Για την συνεισφορά τους στην μετατροπή του Δημοτικού Σχολείου σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας, ο δήμαρχος Ορεστιάδας ευχαρίστησε την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη. Σημείωσε δε ότι τέτοιου είδους ενέργειες τους δίνουν δύναμη για να συνεχιστεί η προσπάθεια των δομών του δήμου προς όφελος της τοπική κοινωνίας

«Ο Δήμος Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Δημητριάδη Γρηγόρη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για εξασφάλιση χρηματοδότησης για προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων ηλεκτρολογικού υλικού για τη μετατροπή του Δημοτικού Σχολείου Καστανεών σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας» αναφέρει ο δήμαρχος Ορεστιάδας Μαυρίδης Βασίλειος.

Και καταλήγει: «Το διαχρονικό και ειλικρινές ενδιαφέρον της κας Ζαχαράκη και του κου Δημητριάδη, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για αναβάθμιση των δομών του Δήμου μας, προς όφελος της τοπική κοινωνίας».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα