Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαμπανάκι Παγώνη: Ανησυχούμε για την πρόωρη άρση των μέτρων

Καμπανάκι Παγώνη: Ανησυχούμε για την πρόωρη άρση των μέτρων

Ανησυχούμε για την πρόωρη άρση των μέτρων. Μακάρι αυτές οι αλλαγές και αυτή η νοοτροπία να πάει καλά. Μετά τις πρώτες 20 ημέρες θα δούμε τα αποτελέσματα.

Εμείς τρέμουμε για το σύστημα υγείας. Αν γίνει αύξηση κρουσμάτων, το σύστημα υγείας δε θα αντέξει, και ακόμα είναι νωρίς, σκεφτείτε τι έχει να γίνει το χειμώνα. Τόνισε ,στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη

«Η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ επιθετική και μεταδοτική. Ακόμα είμαστε χαμηλά στους εμβολιασμούς. Και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να προσέξουν. Θα τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και εκεί που θα πάμε, όταν υπάρχει πολύς κόσμος, ας φοράμε τη μάσκα μας. Ο καθένας μας πλέον ξέρει πότε και που να βάλει μάσκα», πρόσθεσε.«Για την τρίτη δόση πρέπει να έχουν περάσει έξι μήνες από τον εμβολιασμό σας. Τα αντισώματα δεν έχει νόημα να τα μετρήσετε. Τα αντισώματα είναι πάρα πολλά στον οργανισμό. Σε έξι μήνες θα κάνετε το εμβόλιό σας», σημείωσε η κ. Παγώνη σχετικά με το χρονικό διάστημα το οποίο πρέπει να έχει περάσει από τον εμβολιασμό προκειμένου να προχωρήσει κάποιος στην 3η δόση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα