Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαλλιτέχνες με πλαστά πιστοποιητικά; - Κύκλωμα στη σόουμπιζ καταγγέλλει γνωστός ηθοποιός (Βίντεο)

Καλλιτέχνες με πλαστά πιστοποιητικά; – Κύκλωμα στη σόουμπιζ καταγγέλλει γνωστός ηθοποιός (Βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία γνωστού ηθοποιού για κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών στον χώρο της σόουμπιζ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παράσχος, καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής, ηθοποιοί και τραγουδιστές, δηλώνουν εμβολιασμένοι με πλαστά πιστοποιητικά και έτσι δουλεύουν κανονικά σε θεατρικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα, δίχως να λογαριάζουν κινδύνους και συνέπειες για τους συνανθρώπους τους.

Η σχετική αποκάλυψη που έκανε δημόσια χθες ο Γιώργος Παράσχος έπεσε σαν βόμβα στα καλλιτεχνικά στέκια κάνοντας αρκετούς συναδέλφους του να χάσουν τον ύπνο τους.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Love it” αν έχει ακούσει τις φήμες που κυκλοφορούν ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που διαθέτουν πλαστά έγγραφα πιστοποίησης εμβολιασμού.

“Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω ‘χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο” ανέφερε αρχικά και συνέχισε τις αποκαλύψεις: “Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου και εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει.

Κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου για να κάνω 300 ευρώ κατάθεση. Όχι σε λογαριασμό τράπεζας αλλά σε άλλον λογαριασμό που δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν και έπειτα από 3-4 ημέρες θα ερχόταν στο κινητόμου.

Προκειμένου να τον πείσει μάλιστα του έδωσε ονόματα γνωστών καλλιτεχνών που όπως του είπε διαθέτουν fake πιστοποιητικά. “Για να με πείσει μου είπε και ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ” εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, φαίνεται πως δεν πρόκειται απλά για ένα κύκλωμα που εφοδιάζει με ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού καλλιτέχνες που θέλουν να δουλέψουν ανεμβολίαστοι αλλά για επιτήδειους που προσπαθούν επίσης να παρασύρουν προς την κατεύθυνση της παρανομίας και ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία σκέψης αναφορικά με τον εμβολιασμό.

Εκείνο ωστόσο που παρέλειψε να καταστήσει σαφές ο Γιώργος Παράσχος είναι αν κατήγγειλε ο ίδιος το περιστατικό και στις Αρχές προκειμένου να βοηθήσει στην εξάρθρωση του κυκλώματος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα