Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαι νέα απεργιακή κινητοποίηση προκήρυξαν οι οδηγοί ταξί

Και νέα απεργιακή κινητοποίηση προκήρυξαν οι οδηγοί ταξί

Σε εκ νέου απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι οδηγοί ταξί, προκηρύσσοντας 48ωρη απεργία στις 5 και 6 Δεκεμβρίου με αφορμή το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΤΑ αποφάσισε την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, το διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου στοχεύοντας να εκφράσει την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης. Σε αυτή χαρακτηρίζουν το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο ως μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας, κάνοντας λόγο για ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει μια δημοκρατική χώρα στους πολίτες της, επισημαίνοντάς ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχεδίασε τον εργασιακό θάνατο χιλιάδων επαγγελματιών, μεταξύ των οποίων και οι αυτοκινητιστές ταξί.

Παράλληλα κάνουν λόγο για κυβερνητική πρόθεσή οικονομικής τους εξόντωσης που έχει ως στόχο να τους αναγκάσει να παραδώσουν τις άδειές τους σε πολυεθνικές και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Επιπλέον μέσω της ανακοίνωσης της ανακοίνωσης τους, αιτούνται από την Ελληνική Κυβέρνηση την απόσυρση του επίμαχου φορολογικού νομοσχεδίου, την καθιέρωση αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ, καθώς και την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα