Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΙωάννα Τούνη: «Το cyber bullying μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά»

Ιωάννα Τούνη: «Το cyber bullying μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά»

«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες τα social media. Με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, οι χρήστες έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Άλλοι στηρίζουν τους influencers και άλλοι είναι έξαλλοι με τη στάση που έχουν κρατήσει. Μάλιστα τα #cancel_influencers, #cancel_superkiki, #cancel_kopsialis, #cancel_Touni φιγουράρουν στα τρεντς του twitter.

H Ιωάννα Τούνη, που το όνομά της έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως λόγω του revenge porn βίντεό της, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και πήρε θέση για το cyber bullying.

Έγραψε χαρακτηριστικά
«Το διαδικτυακό bullying είναι η μάστιγα του σήμερα και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά και με κάθε άλλο τρόπο. Έχω υπάρξει κι εγώ – και συνεχίζω να είμαι δυστυχώς- θύμα του cyber bullying και γνωρίζω απόλυτα αυτό το συναίσθημα. Εύχομαι σε όλους να μην να μην βρεθούν ποτέ σε αυτή την δυσάρεστη θέση.

Παιδιά η κοινωνία που ζούμε θα γίνει καλύτερη, όταν ξεκινήσουμε διορθώνοντας τους εαυτούς μας. Αδιανόητο μου φαίνεται που ο κόσμος κατευθύνεται και φανατίζεται τόσο εύκολα από ανθρώπους ανάξιου, ψεύτες και υποκριτές! Ανθρώπους που δηλώνουν «σωτήρες» και «ακτιβιστές» και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι στην πραγματικότητα ξεκατίνιασμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Από τα 10 που λένε τα 2 ισχύουν… όσο καλό πήγαν να κάνουν στην αρχή, άλλο τόσο και περισσότερο κακό έκαναν έκαναν στη συνέχεια! Καλό ανεπανόρθωτο, σε ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα!

Ο ακτιβισμός λοιπόν παιδιά επιτάσσει να είσαι πάντα με το καλό, να στηρίζεις όσους σε χρειάζονται, να συμμετέχεις σε εθελοντικές δράσεις, να αγαπάς έμπρακτα, να έχεις αξίες. Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός. Το να θες να ανέβεις επί πτωμάτων λέγοντας ψέματα και αποπροσανατολίζοντας από αληθινά πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ! Είναι κομπλεξισμός! Κομπλεξισμός και κακία για όσα οι άλλοι κατάφεραν να έχουν στη ζωή τους με την αξία τους και εσύ δεν έχεις.

Είναι η απόλυτη υλοποίηση της έννοιας «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα». Νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το διαδικτυακό bullying…Ας ξεκινήσουμε από τώρα. #Stop_cyberbullying».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα