Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΙωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα συνέντευξη μετά την Καινούργιου και οι βόμβες

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα συνέντευξη μετά την Καινούργιου και οι βόμβες

Δεν έχει πει ακόμη όλα όσα ήθελε να έχει πει. Λογικό.

Εκρεμμούν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης οπότε οι πάντες για ένα χρονικό διάστημα θα σιωπήσουν. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ολοκλήρωσε με την εμφάνισή της στην «Super Κατερίνα» στην παρούσα φάση τις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις. Δεν πρόκειται απ’ ότι μαθαίνω να παραχωρήσει άλλη τηλεοπτική συνέντευξη.

Η επόμενη θα είναι και πάλι σε έντυπο και συγκεκριμένα στο περιοδικό Ok! Όπου είδαμε και πρώτη φορά την φωτογραφία της όπως είναι σήμερα.  Και εκεί αναμένεται να πεί πολλά μιας και θα έχει νέες εικόνες απο την διαδικασία της δίκης. Μην ξεχνάμε πώς δεν έχει βγάλει ακόμη καμία πλευρά τα “χαρτιά” της.

Η Ιωάννα έχει αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης με την Σόνια Καζόνι που στην ουσία τους τελευταίους μήνες τρέχει το περιοδικό ανεξάρτητα εάν ακόμη δεν έχει τον τίτλο της διευθύντριας.

Είναι ο ιθύνων νους πίσω από τις αλλαγές που έγιναν στο περιοδικό προκειμένου αυτό να αποκτήσει μια πιο κοινωνική και ανθρώπινη ταυτότητα άρα και να αναπτύξει δυναμική παύοντας μετά από πολλά χρόνια να είναι «υπηρέτης» τριτοκλασσάτων ανθυποσελέμπριτις της σόουμπιζ…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Ρόδου