Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΙερέας περιγράφει τη συνύπαρξη με δύο ανεμβολίαστους στον θάλαμο νοσηλείας (ΦΩΤΟ)

Ιερέας περιγράφει τη συνύπαρξη με δύο ανεμβολίαστους στον θάλαμο νοσηλείας (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει ιερέας από εκκλησία της Λάρισας ο οποίος νόσησε από κορονοϊό. «Είμαι με δύο ανεμβολίαστους στον θάλαμο, έναν γιατρό κι έναν θύμα του πνευματικού του…», λέει πατέρας Νικόλαος.

Ο ιερέας από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό, έσπευσε να μοιραστεί την εμπειρία του αυτή με τους φίλους του στα social media. Όπως εξηγεί, βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο νοσηλείας με δύο ανεμβολίαστους, έναν γιατρό κι έναν «θύμα» του πνευματικού του.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο πατέρας Νικόλαος Κιούσης είναι από τη μερίδα εκείνων των ιερέων που ακολούθησαν τη συμβουλή της επιστήμης και έσπευσε να εμβολιαστεί. Λίγο όμως πριν κλείσει το εξάμηνο για την 3η δόση νόσησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Μέσα από τον θάλαμο νοσηλείας ο πατέρας Νικόλαος έγραψε συγκεκριμένα τα εξής:

«Ακούστε και τη γνώμη τη δική μου πάνω στο θέμα. Σταθερά από την πρώτη στιγμή υπέρ του εμβολίου, περίμενα την παρέλευση του 6μήνου για την 3η δόση. Δυστυχώς για 5 μέρες δεν πρόλαβα και κόλλησα.

Άρα σημαίνει ότι η 3η δόση πρέπει να γίνεται νωρίτερα. Στατιστικά τώρα στον θάλαμο είμαστε τρεις: Ένας εμβολιασμένος εγώ και δύο ανεμβολίαστοι ο ένας δυστυχώς γιατρός (!) και ο άλλος θύμα του πνευματικού του.

Μετανιωμένοι οικτρά και οι δύο. Ας ελπίσουμε ο κόσμος κάποτε ν’ αναθέτει τα της υγείας του στους γιατρούς και όχι στους γέροντες γκουρού, που πιστεύω ότι είναι καθαρά εγκληματίες!!! Την καληνύχτα και τις ευχές μου».

Δείτε τη συγκλονιστική ανάρτηση του ιερέα :

Ο πατέρας Νικόλαος στέλνει το σωστό μήνυμα, αυτό του εμβολιασμού κατά της πανδημίας, κόντρα στις σκοταδιστικές προτροπές που αφήνουν πίσω τους χαμένες ανθρώπινες ζωές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα