Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ στην Πάτρα: Ποιος είναι ο άνδρας που τηλεφώνησε στη Ρούλα το...

Θρίλερ στην Πάτρα: Ποιος είναι ο άνδρας που τηλεφώνησε στη Ρούλα το πρωί που πέθανε η Ίριδα

Αποκαλύψεις για τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε και έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου το τελευταίο 24ωρο πριν από τον θάνατο της Ίριδας, έρχονται σήμερα στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, στις 20 Μαρτίου 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης τηλεφωνεί 3 φορές στη σύζυγό του, στις 03.38, στις 03.39 και στις 04.20. χωρίς εκείνη να απαντήσει.

Στη συνέχεια, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας μιλά συνεχώς με τους γονείς του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ επικοινωνεί με την αδερφή της, τη μητέρας της και δύο φίλες της. Ωστόσο, εντύπωση προκαλούν τα τηλεφωνήματα στο 166, σε έναν απόρρητο αριθμό, αλλά και σε ένα ξενοδοχείο της Πάτρας.

Περνάμε στο πρωινό που η Ίριδα έφυγε από τη ζωή. Στις 10:26 το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο θεωρείται κομβικό, αφού είναι το πρώτο που δέχεται ενώ το βρέφος έχει πεθάνει. Στις 11:38 και στις 11:41 η 33χρονη δέχεται δύο τηλεφωνήματα από έναν άνδρα, ενώ η μικρή Ίριδα έχει βρεθεί νεκρή.

Η εκπομπή “T-live” επικοινώνησε με τον άνδρα στον οποίο ανήκει ο αριθμός, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε ότι γνωρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Στη συνέχεια όμως είπε: “Κοιτάξτε, εγώ είχα σχέση με την Τζωρτζίνα, πήγαινα το παιδάκι στο νοσοκομείο για φυσικοθεραπείες. Τίποτα άλλο. Είχα τέτοιο αυτοκίνητο που χώραγε το καροτσάκι της, γιατί δεν χώραγε σε άλλο, και την πήγαινα εγώ”….

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα