Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ στην Πάτρα: Μηνύουν δημοσιογράφους ΜΜΕ ο Μάνος και η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Θρίλερ στην Πάτρα: Μηνύουν δημοσιογράφους ΜΜΕ ο Μάνος και η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Τηλεοπτικά κανάλια παρουσίασαν το πρόχειρο τετράδιο της Τζωρτζίνας, όπου, μεταξύ άλλων, υπήρχε και το σημείωμα της 9χρονης που έγραφε “μαμά κακιά”. Πρόκειται για ένα τετράδιο το οποίο χρησιμοποιούσε η 9χρονη στην 2α δημοτικού.Το τετράδιο θα έπρεπε να υπάρχει στην τσάντα που βρέθηκε στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς, όμως, δεν παραδόθηκε στην ανακρίτρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίμαχη σελίδα του τετραδίου υπάρχει ο γραφικός χαρακτήρας άλλου προσώπου, ενώ στην τελευταία σελίδα του τετραδίου υπάρχει μία σημείωση για ένα φαρμακείο. Σημειώνεται πως η επίμαχη σχολική τσάντα δεν ήταν η τελευταία που είχε η Τζωρτζίνα για να πηγαίνει στο σχολείο της. Η τελευταία τσάντα του κοριτσιού είχε ελεγχθεί από τους αστυνομικούς.

Το τετράδιο βρέθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού πάνω σε ένα τραπέζι! Φωτογραφήθηκαν οι «επίμαχες» σελίδες (όπως αυτή με το «κακιά μαμά) και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη και της Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία κατά δημοσιογράφου (με σύμφωνη γνώμη της Ρούλας) για υποκλοπή στοιχείων από το τετράδιο της ανιψιάς της.

Άλλος τηλεοπτικός σταθμός πάντως αρνήθηκε να προβάλλει τις συγκεκριμένες εικόνες προφανώς… αναλογιζόμενος τις συνέπειες. Να θυμίσουμε ότι τόσο η μήνυση του Μάνου Δασκαλάκη, όσο και αυτή της οικογένειας Πισπιρίγκου, στρέφονται κατά δικηγόρων αλλά και κατά δημοσιογράφων που μπήκαν στο σπίτι… ακολουθώντας τους δικηγόρους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα