Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ στην Πάτρα: Η μάνα της Ρούλας πουλάει το σπίτι της για...

Θρίλερ στην Πάτρα: Η μάνα της Ρούλας πουλάει το σπίτι της για να πληρώσει τους δικηγόρους

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου, για να σταθεί στο ύψος της περίστασης με την κόρη της, πήρε την απόφαση ακόμα και το σπίτι της να πουλήσει, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν, όπου απαιτούνται.

Η αγοραπωλησία, αφορά ένα μικρό ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Ήδη, μάλιστα λέγεται, πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές η οικία ελέγχεται πολεοδομικά.

Η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου». Σημειωτέον, ότι η οικογένεια διαθέτει εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας, η οποία πιθανά, πολύ σύντομα, θα μετατραπεί σε μόνιμη.

Η οικογένεια, σύμφωνα με την “Πελοπόννησο” δεν έχει πάντως κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν μέλη της ρωτήθηκαν προ ημερών από δημοσιογράφους «γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα» και απάντησε ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα