Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ στην Πάτρα: Αυτή είναι η μαρτυρία που καίει το ζεύγος Δασκαλάκη

Θρίλερ στην Πάτρα: Αυτή είναι η μαρτυρία που καίει το ζεύγος Δασκαλάκη

Δεν έχουν σταματημό οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με την οικογένεια Δασκαλάκη και κυρίως με την κατηγορούμενη για δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, οι μαρτυρίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας συνεχίζουν ολοένα και πιο αποκαλυπτικές, εγείροντας σειρά ερωτηματικών.

Γνωστή του ζευγαριού, μίλησε το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και τους εράνους που γίνονταν.

«Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα! Δεν έχει η οικογένεια να στηρίξει την Ρούλα. Απλά της λένε να κάνει υπομονή γιατί θεωρούν ότι θα την βγάλουν. Θεωρούν ότι έχουν δύναμη όπως την είχαν. Δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει κανείς να τους καλύψει και να τους υποστηρίξει», είπε αρχικά.

«Έπαιρνε τηλέφωνο τον Δήμαρχο να της κλείσει το δωμάτιο του Καραμανδανείου, να είναι μόνη της. Έπαιρνε τηλέφωνο την κοινωνική υπηρεσία γιατί ήταν μια “μανούλα χαροκαμένη” που έπρεπε να την λυπηθούν, να την στηρίξουν να πάει στην Αθήνα. Ξέρετε πόσους εράνους είχαμε κάνει στην πόλη; Πόσοι αγώνες έγιναν, ποδοσφαιρικοί, για να μαζευτούν χρήματα, να τους στηρίξει ο κόσμος;», ανέφερε.

Η ίδια τόνισε ότι το ζευγάρι ζούσε με τους εράνους, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο οικονομικό πρόβλημα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν, όσα λέει η γνωστή της οικογένειας της Ρούλας, για τους συγγενείς της.

«Οι δικοί της είναι εξαφανισμένοι. Έχουν κλειδωθεί, δεν κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνουν και δεν κυκλοφορούν. Έως ότου, λένε, να βγει η κόρη τους έξω γιατί είναι αθώα! Και όταν βγει θα το γλεντήσουν κιόλας, θα πάνε για ποτάρες!», κατέληξε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα