Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ σε παραλία – Ξεβράστηκε ημίγυμνο πτώμα

Θρίλερ σε παραλία – Ξεβράστηκε ημίγυμνο πτώμα

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης για το πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα στο Καρτερό, βρίσκεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου καθώς θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις τόσο για την ταυτότητα του πτώματος όσο και για τα αίτια του θανάτου.

Το μόνο σίγουρο είναι το πτώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ανήκει σε άνδρα ωστόσο η αλλοίωση που έχει υποστεί εμποδίζει την αναγνώριση. Δεν μπορεί κανείς δηλαδή να πει με σιγουριά εάν πρόκειται για νέο ή για κάποιον μεγαλύτερο άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti το πτώμα βρέθηκε μόνο με παντελόνι φόρμας και γυμνό από τη μέση και πάνω. Ωστόσο, ένα ενδεχόμενο που ίσως βοηθήσει στην έρευνα, είναι η εκτίμηση του ιατροδικαστή, από μία πρώτη ματιά, ότι ο άτυχος άνδρας και ενώ ήταν εν ζωή, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κρανίο.

Αυτό ίσως βοηθήσει τις έρευνες των Αρχών εάν πρόκειται για κάποιον ντόπιο. Πάντως, υπάρχει και η εκτίμηση ότι το πτώμα ίσως να ανήκει σε κάποιον μετανάστη που ενδεχομένως έχασε τη ζωή του σε πρόσφατο ναυάγιο σε κάποιο νησί του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα