Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ με την εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι - Συναγερμός για το κύκλωμα...

Θρίλερ με την εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι – Συναγερμός για το κύκλωμα «loverboys»

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση μιας 15χρονης από το Περιστέρι.

Υπάρχει κίνδυνος το κορίτσι να έχει πέσει στα χέρια κυκλώματος, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς η 15χρονη φέρεται να είχε γνωρίσει ύποπτους τύπους στα social media.

Σύμφωνα με πληροφρίες, την ημέρα που εξαφανίστηκε η 15χρονη φέρεται να έφυγε από το σπίτι της στο Περιστέρι μαζί με δύο «κυρίες».

Εχουν ενημερωθεί σχετικά οι Αρχές και διεξάγονται έρευνες.

Ο κ. Γιαννόπουλος έκανε δημόσια έκκληση για την 15χρονη που εξαφανίστηκε. Zήτησε να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν κάτι γιατί, όπως τόνισε, η ανήλικη έχει μπλέξει με ένα επικίνδυνο κύκλωμα, με τα άτομα που το αποτελούν να είναι γνωστά στο εξωτερικό ως «lover boys».

«Είναι μια επικίνδυνη εξαφάνιση και το λέω γιατί συνήθως δεν βγάζουμε εντολή, αλλά βγαίνει με απόφαση εισαγγελέα. Υποτίθεται ότι έφυγε με την θέληση της, είναι σχετικό όμως. Είναι με κάποιους που είναι επικίνδυνοι. Ξέρουμε ότι αυτά τα κυκλώματα χρησιμοποιούν νέους για διάφορους λόγους», είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Παράλληλα, είπε ότι «την πήραν δύο κυρίες και υποτίθεται ότι έχει γνωρίσει κάποιον. Δεν πήγε με το ζόρι. Έφυγε με την “θέληση” της. Της έδωσαν διάφορες υποσχέσεις όπως αγάπη και ό,τι άλλο θέλει ένα παιδί».

«Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ούτε δευτερόλεπτο, γιατί στο παρελθόν έχουμε χάσει παιδιά από αυτή την κατάσταση. Είναι γνωστοί, στο εξωτερικό λέγονται “lover boys”, που πωλούν έρωτα και αγάπη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.Η Φωτεινή Γιαννοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια Nike.

 

Πηγή:Realnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα