Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ με νεκρό έμβρυο: Η τραγική διαπίστωση τη μέρα που έγκυος πήγε...

Θρίλερ με νεκρό έμβρυο: Η τραγική διαπίστωση τη μέρα που έγκυος πήγε να το φέρει στον κόσμο

Η μέρα που πίστευαν ότι θα ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους, ήταν δυστυχώς εφιαλτικής. Η έγκυος πήγε για να γεννήσει και τότε διαπιστώθηκε το δυσάρεστο. Το έμβρυο που κυοφορούσε ήταν νεκρό…

Απαντήσεις για το δράμα που ζουν, ζητάει ένα ζευγάρι στο Βόλο. Ο σύζυγος της γυναίκας κατηγορεί τους γιατρούς για εγκληματικά λάθη, που στοίχισαν τη ζωή του βρέφους και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή της συζύγου του. Η ετοιμόγεννη γυναίκα πήγε σε νοσοκομείο της πόλης για να φέρει στον κόσμο το αγγελούδι και τότε οι γιατροί την ενημέρωσαν για τα δυσάρεστα. Δεν είχε ενοχλήσεις και δεν είχε αντιληφθεί κάτι το ανησυχητικό.

Χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στο νοσοκομείο του Βόλου πήγε μία νεαρή γυναίκα για να φέρει στον κόσμο το αγοράκι που κυοφορούσε. Όμως κατά τη διάρκεια της γέννας, διαπιστώθηκε ότι το παιδί δε βρισκόταν στη ζωή. Η απέραντη χαρά του ζευγαριού και των συγγενών έδωσε τη θέση της στον πόνο και στη θλίψη.

Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη σε λίγα μόλις λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, το έμβρυο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν είχε διαγνωστεί εγκαίρως και γεννήθηκε νεκρό.

Σε έξαλλη κατάσταση, ο πατέρας του μωρού αναζητούσε ευθύνες στους γιατρούς που δεν αντιλήφθηκαν νωρίτερα τον θάνατο του εμβρύου και δεν είχαν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της κύησης, ενώ επικράτησαν οι πιο ψύχραιμοι για να συγκρατήσουν την οργή του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα