Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ με νεκρό Έλληνα τραγουδιστή – Στην κατοχή του πιστόλια, χειροβομβίδες και...

Θρίλερ με νεκρό Έλληνα τραγουδιστή – Στην κατοχή του πιστόλια, χειροβομβίδες και σφαίρες

Θρίλερ με πιστόλια, χειροβομβίδες και σφαίρες που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και φέρονται να ανήκουν σε τραγουδιστή που πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια.

Τα όπλα ήταν σε μια βαλίτσα και μεταφέρθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Βουλγαροκτόνου πριν απο τρεις μήνες όταν τα εντόπισαν εργάτες που έκαναν εργασίες ανακαίνισης σε σπίτι της Γλυφάδας.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να τα είχε εντοιχίσει σε ειδική κρύπτη ενώ έχουν σταλεί για βαλλιστική προκειμένου να διαπιστωθεί αν και που εχουν χρησιμοποιηθεί. Την υπόθεση έρευνα η Ασφάλεια Εξαρχείων.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 12 το μεσημέρι οταν μια 80χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Εξαρχείων και είπε οτι σε διαμέρισμα της οδού Βουλγαροκτόνου υπάρχουν 3 χειροβομβίδες, τρια πιστόλια και τέσσερα σακουλάκια που περιέχουν 9, 56,80 και 2 σφαίρες αντίστοιχα.

Πράγματι οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων μαζί με κλιμάκιο των ΤΕΕΜ πηγαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον οπλισμό. Όπως είπε στην κατάθεσή της η γυναίκα με τον τραγουδιστή είχαν παντρευτεί το 2015, δυο χρόνια πριν πεθάνει προκειμένου ο ηλικιωμένος να εχει ιατρική περίθαλψη.

Στη διαθήκη, της άφησε δυο διαμερίσματα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στα Εξάρχεια και όταν η ανιψιά της ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο να κάνει εργασίες στο διαμέρισμα της οδού Ξενοφώντος στη Γλυφάδα βρήκε μέσα σε κρυπτή τα όπλα. Χθες η ηλικιωμένη αποφάσισε να δώσει τέλος στο θρίλερ και να πει στην Αστυνομία ότι είχε μεταφέρει στο διαμέρισμα των Εξαρχείων τα όπλα.

Η γυναίκα συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνεχεία αφεθη ελεύθερη

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα