Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘλίψη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δύο μέρες αφότου πήρε πτυχίο

Θλίψη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δύο μέρες αφότου πήρε πτυχίο

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δύο μέρες αφότου πήρε πτυχίο 24χρονος στην Λέσβο – Ο αδικοχαμένος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε- Ο θάνατος ήταν ακαριαίος

Στενοί φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου νεαρού, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα όσα συνέβησαν…

Βαρύ πένθος το πρωί της Τετάρτης (20-07-2022) στην κοινότητα Μόριας στη Λέσβο, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή ενός 24χρονου παιδιού. Ο αδικοχαμένος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, στην περιοχή των Παμφίλων.

Για άγνωστους λόγους ο 24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο στο ύψος του παλιού βενζινάδικου. Ούτε οι οικείοι του μπορούν να κατανοήσουν τι ακριβώς συνέβη εκείνα τα δευτερόλεπτα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Ο 24χρονος, πτυχιούχος της Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, φέρεται να επέστρεφε από φιλικό σπίτι στα Πάμφιλα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μόριας θα απέχει από οποιαδήποτε εκδήλωση έχει ανακοινώσει για τον Ιούλιο σε ένδειξη πένθους.

Θλίψη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δύο μέρες αφότου πήρε πτυχίο

Το αστυνομικό δελτίο

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (20-07-2022) το πρωί σε οδικό δίκτυο στην περιοχή Πάμφιλα στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της, προσέκρουσε σε κάδους απορριμμάτων και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα