Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘεόδωρος Βασιλακόπουλος: Στην «αντεπίθεση» ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με αιχμές για τους...

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Στην «αντεπίθεση» ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με αιχμές για τους πνευμονολόγους

Ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, υποστήριξε το βράδυ του Σαββάτου, 30.10.2021, πως έπεσε θύμα λεκτικής και σωματικής επίθεσης σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.Εκεί βρισκόταν μαζί με συναδέλφους του, πνευμονολόγους, καθώς όλοι μαζί βρίσκονταν σε ένα συνέδριο και καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης στην ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας επειδή… ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορονοϊού!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε πως ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του «μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, αλλά και του συναδέλφου που προσπάθησε να με προστατεύσει και με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο».

Μια μέρα μετά, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega φέρνει στην επιφάνεια την πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ο οποίος αφήνει αιχμές για τους πνευμονολόγους, λέγοντας πως διαμαρτυρήθηκαν δυο ώρες μετά την είσοδό τους στο κατάστημα κι αφού πρώτα είχαν τελειώσει το γεύμα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, υποστηρίζει πως οι προβλεπόμενοι έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμών γίνονταν κανονικά και εξαίρεση έγινε μόνο στους πνευμονολόγους γιατί το ζήτησαν οι ίδιοι.

«Μετά από δύο ώρες και αφού είχαν τελειώσει το γεύμα τους θυμήθηκαν να κάνουν παρατήρηση για τον έλεγχο που δεν τους κάναμε. Γιατί έμειναν στο μαγαζί αφού δεν ένιωθαν ασφαλείς;» λέει συγκεκριμένα.

Και συνεχίζει: «Άρχισαν να φωνάζουν και ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα. Σε καμία περίπτωση δεν χτυπήσαμε κανέναν. Για εμάς το θέμα έχει λήξει».

«Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο και κάνουμε κανονικά τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι», ανέφερε ο καταστηματάρχης σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο γεγονός. Το θέμα δεν είναι ότι δεν έγινε έλεγχος μόνο σε εμάς. Δεν έγινε σε κανέναν άλλον από τις παρέες που ήρθαν μετά», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Απειλές και κατάρες

Ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, δείχνει στην κάμερα το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε την ίδια νύχτα.

«Σίχαμα! Βρωμιάρη ούτε το μαγαζί δεν σεβάστηκες, έφαγες και μετά είπες ρε να κάνουμε και φασαρία. Επιτέθηκες στην κόρη του; Μακριά από μας, πρόσεχε τα λόγια που ξεστομίζει το βρωμόστομά σου. Κυριολεκτικά μιλάω αν θα έχω πρόβλημα στη δουλειά μου θα σε φάει το μαύρο φίδι»…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα