Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεοδωρικάκος: Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών στην...

Θεοδωρικάκος: Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών στην Πάτρα

Την αποκάλυψη πως υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ξεκαθάρισε πως κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο.

«Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Θα υπάρξει συνδυαστική ανάλυση με τις ιατροδικαστικές έρευνες και από τις περίπου 60 καταθέσεις που έχουν ληφθεί», είπε για την υπόθεση της Πάτρας ο κ. Θεοδωρικάκος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε: «Κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη και εξονυχιστική. Όποιοι εμπλέκονται δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους, αν έχουν στοιχειώδη συνείδηση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα ειδικά επιχειρησιακά κέντρα που κάνει η ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στις αυτοσχέδιες κόντρες στην παραλιακή. Αυτή πλάκα δεν θα επιτραπεί γιατί κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές. Ο νόμος είναι νόμος και αφορά όλους ανεξάρτητα από το πορτοφόλι τους είπε αναφερόμενος στον οδηγό της Λαμποργκίνι που ανήρτησε σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα