Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Φωτογραφία - ντοκουμέντο με μελανιές στο χέρι...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας

Μία φωτογραφία – ντοκουμέντο της 9χρονης Τζωρτζίνας έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» .

Στη φωτογραφία απεικονίζεται το χέρι της 9χρονης γεμάτο μελάνιες. Όπως είπε η Σίσσυ Χριστίδου: «Το κέντρο μας είπε ότι έγινε μία έρευνα σε σχέση με την τοποθέτηση του χεριού της μικρής στο αμαξίδιο και ότι συζητήθηκε αυτό με την οικογένεια. Με το που άλλαξαν την τοποθέτηση του χεριού σταμάτησαν να υπάρχουν».

Η φωτογραφία που παρουσίασε η εκπομπή:

xeritzo

«Φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα», υπογράμμισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Έχουν βρεθεί ουσίες στη Τζωρτζίνα αλλά αυτό πρέπει να διευκρινιστεί έπαιρνε φάρμακα, λέει ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης 

Ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, είπε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που έκανε τη νεκροψία στην 9χρονη.

«Τις επόμενες μέρες κατά τις εκτιμήσεις μας θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Έχουν βρεθεί ουσίες αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχέτισμός των ουσιών», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου, τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Έχουμε ευρήματα αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα