Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘάνατος παιδιών στην Πάτρα: Τι δείχνουν τα τρία βίντεο που κατέγραφε η...

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Τι δείχνουν τα τρία βίντεο που κατέγραφε η μητέρα με την Τζωρτζίνα

Τρία βίντεο  έχει καταγράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου κατόπιν οδηγίας του θεράποντα ιατρού κ.Ηλιάδη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Στην εκπομπή του star “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος που έχει δει όλα τα βίντεο ,διάρκειας 7 λεπτών συνολικά έκανε μια περιγραφή το τι δείχνουν: Όπως είπε φαίνεται η μητέρα ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενώ η Τζωρτζίνα ανεβάζει παλμούς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγράφει μία το μόνιτορ , μία την κόρη της. Στο μεγάλο κλιπ φαίνεται να πέφτουν πολύ οι παλμοί και διακρίνεται η μητέρα να βάζει μάσκα οξυγόνου στην Τζωρτζίνα. Καλεί τους γιατρούς οι οποίοι μετά από λίγο καταφθάνουν.

Οι τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας αναμένεται να δώσουν απάντηση στο μυστήριο με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα.  Τις επόμενες δέκα ημέρες  θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος καταθέσεων των γιατρών που είχαν ασχοληθεί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

 

Την ίδια ώρα θα ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, θα συσχετιστούν με τις ιστολογικές και θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού βρέθηκαν φαρμακευτικές ουσίες. Ωστόσο, θα συγκριθούν με τα φάρμακα που έπαιρνε το κορίτσι και θα γίνει έλεγχος.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα