Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ Super Κική σοκάρει: "Έφτασε πολύ κοντά στον βιασμό, οριακά τη γλύτωσα"

Η Super Κική σοκάρει: “Έφτασε πολύ κοντά στον βιασμό, οριακά τη γλύτωσα”

Η Super Κική ήταν καλέσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή “After Dark”. H γνωστή influencer μίλησε για όλους και για όλα στον αγαπημένο παρουσιαστή αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στο λαμπερό “J2US” αλλά και στις δύσκολες στιγμές της ζωής της. Η Super Κική παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί παρνόχληση, σε πολύ σκληρό βαθμό.

Αρχικά, έδωσε τα δικά της πρωγνωστικά για το “J2US”, λέγοντας: “Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα κερδίσει είναι.. βύσμα. Δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει, το λέω και το εννοώ. Και τον Stan τον γουστάρω φουλ, αλλά εντάξει, πρέπει να το πάρει κάποιος νεαρός. Έχει σημασία”.

Στη συνέχεια, η Super Κική εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία με τη σεξουαλική παρενόχληση. Όπως ανέφερε η ίδια, όταν συνέβη ήταν ανήλικη, ενώ παρά τρίχα γλύτωσε τα χειρότερα.

“Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ το περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, οριακά, την γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε, όσο αφορά τον άλλον, δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε. Προσπάθησα εξηγήσω πως συνέβαινε αυτό τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν θα έμενε τίποτα κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο” στήριξε χαρακτηριστικά η instagrammer.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα