Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ INTERLIFE «προσφέρει …αλλιώς» με κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης

Η INTERLIFE «προσφέρει …αλλιώς» με κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης

Mε κίνητρο την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί , η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε την περίοδο του Πάσχα, για άλλη μια φορά, στη δωρεά 1,5 τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Φιλανθρωπικά Σωματεία στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αποδέκτες της προσφοράς ήταν:

  • Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και του Σπιτιού για Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη.
  • Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας για την ενίσχυση οικογενειών που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας .
  • Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας» που έχει ως σκοπό την προσφορά κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου στην υπηρεσία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 

Παράλληλα, τρόφιμα και σοκολατένια πασχαλινά αυγά για τα παιδιά συγκέντρωσε το Ανθρώπινο Δυναμικό της INTERLIFE κάνοντας πράξη την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν, στη Θεσσαλονίκη σε εθελοντές της ΕΟΔ οι οποίοι τα διέθεσαν στις οικογένειες που στηρίζουν και στην Αθήνα στην ΑΜΚΕ Emfasis Foundation που λειτουργεί σύμφωνα με τις καινοτόμες αρχές της Κοινωνικής Εργασίας στο Δρόμο (social streetwork) για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων χωρίς μόνιμη στέγη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα