Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ στιγμή που νονά παίρνει φωτιά σε βάφτιση – Το βίντεο από...

Η στιγμή που νονά παίρνει φωτιά σε βάφτιση – Το βίντεο από την εκκλησία που γίνεται viral

Η βάφτιση έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για τη νονάστο Ηράκλειο. Ένας λάθος υπολογισμός και μια απροσεξία, έφεραν αυτές τις εικόνες, με τη φωτιά στα μαλλιά της…

Η νονά ήταν πλήρως αφοσιωμένη στη βάφτιση που βρισκόταν σε εξέλιξη, σε εκκλησία στο Ηράκλειο. Έτσι την επίμαχη στιγμή δεν πρόσεξε τα κεριά που υπήρχαν δίπλα της και έσκυψε στην κολυμπήθρα που βρισκόταν ο νεοφώτιστος. Αμέσως μετά αντιλήφθηκε αυτό που είχε συμβεί αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία της. Συνέχισε και κέρδισε τα εύσημα για τη στάση της, από όλους όσοι ήταν μπροστά και έβλεπαν τις εικόνες.

Πιο αναλυτικά, όλα πήγαιναν ρολόι στην βάφτιση ενός τρίχρονου μπόμπιρα, σε περιοχή λίγο έξω από το Ηράκλειο. Μέχρι την στιγμή που η νονά έπρεπε να σκύψει λίγο για να “λαδώσει” τον νεοφώτιστο που βρισκόταν μέσα στην κολυμπήθρα. Ένας λάθος υπολογισμός όμως και λίγο έλειψε να γίνει «φλαμπέ»!

Έκπληκτοι οι καλεσμένοι είδαν τα σγουρά μαλλιά της νονάς να αρπάζουν φωτιά από τα αναμμένα κεριά που είχαν τοποθετηθεί δίπλα στην κολυμπήθρα. Όσοι βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν να σβήσει τις φλόγες, ενώ η καλύτερη νονά του κόσμου – όπως έγραφε η ποδιά που φορούσε – ανέκτησε άμεσα την ψυχραιμία της και συνέχισε απτόητη το ιερό καθήκον που είχε αναλάβει!

Το βίντεο από το όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό κατέγραψε ο Σωκράτης Δαμουλάκης, και ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο! Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε το cretalive.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα